2010 Model Ford Mustang GT

Steve Saleen ve Saleen Performans Araçlar, yeni 2010 Saleen 435S Ford Mustang GT arasında bir dava rağmen yeni performans parçalar çeşitli olacaktır. Şu anda orada Steve Saleen ve MJ Sağlama, şu anda kendi Saleen Performans Araçlar arasında olan Steve Saleen artık gelecek araçlar için kullanılan ismini doesn't want bekleyen bir dava olduğunu. Ancak kadar dava MJ Sağlama yerine birçok Saleen markalÛ modeller olarak açıklamasına olarak istediğiniz izin verilir. Yani Myrtle Beach, South Carolina in Mustafa meraklıları olay bu hafta, yeni 435S Mustang Ford Mustang GT kapalı tabanlı başlattı. Yeniden tasarlanan bir Mustang Saleen Serisi VI süperkompresör ile donatılmış gelince çıkışları 435 HP ve 425 m-lb tork ve iyi 4,6-litre V8 boyutlu seçin.

Bir sonrası Racecraft süspansiyon kiti ile 1,5 inç düşürdü olan stok Model 2010 Ford Mustang GT gelen bir diğer farkı, bu 435S modeldir. Dış, 18 inç alaşım jantlar performans lastikleri paketlenmiş özel içerir ve aracın her benzersiz Saleen rozetleri ve chevrons sahip. Araç içinde Saleen kısa beş hızlı manuel aktarma için performans hırsız atmak yüklü. Şirket, bu SEMA sonradan bu yıl yayımlanan gerektiğini daha güçlü bir versiyonu üretme, plan ve Saleen 435S Ford Mustang satış için 2010 yılının ilkbaharında başlaması gerekir.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.