Citroen C3 Modeli Ekstra ozellikleri ile

Citroen in the UK marka's 90. yıldönümünü kutlamak için, yeni C3 Picasso MPV özel bir sürüm sürüm başlattı. Bir Citroen imzası renkleri aka, kırmızı beyaz veya siyah, bir C3 Picasso 90. Yıldönümü modeli Exclusive düzensiz seviyesine göre ve 1.6-litre HDi turbo dizel ile 110 bir çıkışı beygir gücü ile güç olduğu kullanılabilir.

Otomatik hava Aside özellikleri gibi-conditioning, otomatik headlamps ve wipers ve 16 inç alaşım jantlar da Bluetooth bağlantısı veya yarı deri döşeme ile MyWay renk uydu navigasyon sistemi gibi ücretsiz ekstra donanımları sahip sınırlı sürümü ise'90 yıl ' orta konsolda Commemorative rozeti olan görünüyor tamamlar. Fransız otomobil iddiaları özel C3 üzerinden £ 1.000 ücretsiz seçenekler bulunuyor.

15.595 £ bulunan özel baskı C3 Picasso başlangıç fiyatları (the 1.6HDi 110hp Exclusive olarak) 150 üretim birimleri sınırlı ile aynı.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.