2010 BMW X5 Yeni

Sadece bu yeni casus çekim indi olduğunuz son derece kurnazca tüm herhangi bir kamuflaj olmadan test yakalandı BMW X5 SUV facelifted. Ve gerçek şu ki, mevcut modele kıyasla vücut tek stil değişikliği olarak kaplama herhangi bir türü için gerek's söylenebilir için büyük hava ile yeni dizayn ön tampon-intakes bu evi repositioned sis yanar. Ve evet, yeni tampon bir aynı olan X6 SAV bulunamadı.

Ancak, bu özel prototip modeli üzerinde görünür stil değiştirmek's, bizim kaynaklar da bir kurnazca revize arka tampon, yeni alaşım jant tasarımı ve iç düzenli güncelleme özelliği olan üretim modeli devlet.

Bu X5's motoru satır yukarı çoğu yeni 3.0 hariç-litre olduğu 4400 devir / dak ve 600 Nm tork bir tepe (£ 442-m) AT sadece 1500 devirde 306 beygir gücü sağlar TwinPower Turbo dizel birimi ile değişmeden için kalacak süre ayrıca revize 3.0-litre bu son bahane olarak 326HP üreten düz altı benzinli kadar 306HP kimden turbocharged konuşmak's.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

1 yorum :

  1. bu polat alemdarın kullandığı bmw x5 çok harika arabada çok pahalı be

    YanıtlaSil

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.