Tasarım Lamborghini Murcielago







LP 640 JB-R bu JB Tasarım bunların kapsamlı Lamborghini Murcielago LP 640 yükseltilmiş tarafından yayımlanmıştır nihai spor otomobil. Yeni bir body kit ve performans V12 motor için ayarlama ile özelleştirme, Lamborghini Murcielago biri bugüne kadar gördüğüm en iyi biridir. JB Tasarım bir sahne 370 km hız / güçlü V12 gelen h Lambo da 710 hp maksimum çıkış üretir, için bir kit üretmiştir. Dış ki, ön hava girişleri ve ön açılış başlık motor yuvasına soğuk hava sağlamak için etek yeni ön ve arka spoiler, arka difüzör, yan kaplamalar, yan içeren bir aerodinamik paketi özellikleri.

Olarak Lamborghini Murcielago LP 640 rides on 20 "Schmidt Devrimi alüminyum jantlar Michelin Pilot Sport sarılı lastikler ön 265/30/20 ölçme ve 335/30/20 arka. Yeni bir spor altında takıldı ve sürücünün bir düğmeye basın ile iyi sondaj egzoz notu seçim yapmanızı sağlar egzoz sistemi. Sahne JB Tasarım tek kiti Fiyatlandırma yani sadece motor yükseltme 28.000 €, sen ne resimleri görmek için Lamborghini dönüştürmeye Ancak tam bir dönüşüm 500.000 € olduğunu!





Lamborghini Murcielago resimleri ve hakkında güzel bilgileri sizlerle paylaştık inşallah beğenmişsinizdir.şimdi ise lamborghini ile ilgili bir araba videosu paylaşaçağım sizlere.


Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce


Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.