Land Rover Range Rover 2010

Güçlü yeni motorlar ve iç teknolojilerini gelişmiş sürüş dinamikleri tüm hepsi Land Rover  lüks olarak 2010 Land Rover Range Rover konumunu güçlendirmek arazi aracı. Land Rover amiral gemisi kapsamlı daha rafine ve verimli performans sağlamak için, birlikte iç konfor ve işçilik son noktayı ile güncellendi. 


2010 Land Rover Range Rover zaten dünyanın en lüks araçlar ile bir olarak kabul edilir için ciddi bir adım. Yeni motorları ve yeni teknolojiler, gibi korkunç güç, verimlilik ve geleneksel Land Rover Range Rover arıtma teslim 12 "TFT gösterge paneli. 2010 Range Rover kriter kalır ve kendi segmentinde hızını ayarlamak için devam ediyor, "Phil Popham, Land Rover Müdür diyor.
2010 Land Rover Range Rover ve 510 bhp süperşarjlı ünitesi iki yeni 5.0-litre LR-V8 motorlar - aralığının üst sahip 375 bhp doğal sürümü aspire. Her iki motor da geliştirilmiştir içi Jaguar Land Rover powertraın ekip tarafından, ilk günden itibaren akılda Land Rover Range Rover gereklerine.
LR-V8 motorlar daha fazla güç ve arıtma ama tüketimi ve emisyon karşılık gelen bir artış olmadan sağlamak için geliştirilmiştir. Sonuç sınıfı ile hafif doğrudan yakıt enjeksiyon motorları bir çift önemli ölçüde daha yüksek RPM güç ödün vermeden kullanışlı düşük sonunda tork ve üstün dinamik yanıtlar sağlamak önde gelen verimlilik vardır. Her iki motor katı ABD ULEV2 emisyon düzenlemelerine uyumludur.

Land Rover Range Rover 2010 Resimleri 


Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.