Honda Mugen Yeni Fotoğraflar

Burada, Temmuz ayının başında Goodwood Hız Festivali'nde Hareketli Motor Show'da alanda daha fazla üretim hazır CR-Z Mugen Konsept yanında yaptı Honda CR-Z Mugen RR rekabet çalışma fotoğrafları yeni bir takım.

CR-Z Mugen, İngiltere merkezli "MUGEN EURO" tarafından tasarlanmış ve inşa edilmiş, daha sert RR modeli firmanın Japon bölünme eseridir.


CR-Z Mugen RR ısmarlama prototip parça, hangi birkaç karbon fiber kaput, yolcu kapı ve arka bagaj kapağı da dahil olmak üzere, yapılan bir dizi sahiptir. Araba diğer eşsiz parçalar, tam uzunlukta karbon-fiber gövde altı, merkezi-çıkış ikiz egzoz, havalandırmalı ön tampon ve ırk geliştirilen süspansiyon içerir.
Turuncu renkli 4 pistonlu monoblok fren kaliperleri ve siyah sahte 18-inç alaşım jantlar dış kapalı canlı Valencia Portakal Pearl boya yuvarlak ile birlikte bir dizi görünüyor.

Kabin olarak, Mugen, turuncu deri ve siyah Alcantara ve karbon fiber trim, gösterge paneli, kapı panelleri ve orta konsolda kapsar bol bir kombinasyon koltuklar giyinmiş.

CR-Z RR iç kilit vurgulamak Ayrıca, aynı zamanda bir uydu navigasyon ve ses sistemi, gövde, şasi ve motor verileri kaydedebilirsiniz yarış gelişmiş bilgi ekranı.

Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.