2009 Ford Focus Resmi


Bu görüntüler, 2009 Ford Focus RS çok beklenen Avrupa pazarında yer İnternet bugün içine yollanan bir konuşma yaptı ve bu resmi bulunmaktadır. Çekmek Bizim bu resimler kesinlikle ve özel olarak photoshoped edilmiştir, tüm görüntüler kesilmiş sabit Ford Focus özelliği iplik alaşımlar ve ... hareketsiz lastikleri ile geliştirilmiş SC. Ayrıca, ayrı olduğu herhangi bir resmi bir sürücü, the Focus RS 'zayıf yeşil renk renk tonu ile biri küçük sonucu yaklaşık / Photoshop üzerinde saturasyon ayarları gibi görünüyor. Bununla birlikte, sanatçının Focus RS kendisi ile bir çok inandırıcı iş dedin gerekir.

Gerçek Focus RS gelince, Ford zaten bu yıl önce erken 2009 yılında pazar ilk kapak sıcak bir ön-model üretimi çalışma açılışını duyurdu. Ne duymuşsunuzdur. Gönderen, kavram büyük olasılıkla önümüzdeki Londra Auto Show'da 23 Temmuz olan gala yapacaktır.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.