Ford Avustralya Turbo V6 Dizel Şahin RWD


Ford'un yeni 2.0-litre turbocharged dört silindirli bir arka çark sürücü araç içinde motor EcoBoost Avustralya pazar Şahin sedanda olacak birinci uygulama, ABD merkezli otomobil bugün duyurdu. Yeni powerplant bu benzin kullanır turbocharged doğrudan enjeksiyon teknolojisi Avustralya'da 2011 bulabilirsiniz. Ford, yeni EcoBoost dört "Güç ve altı ayrıntılandırma sunacak pota göre silindir" ancak firmanın 4.0 litre düz-altı motoru yüzde 15-20 daha iyi yakıt ekonomisi ile daha.

Şirket ayrıca, kendi planları Ford ve Peugeot-Citroen PSA işbirliği tanıtmak duyurdu Avustralya piyasa Bölge SUV için V6 turbo dizel motor 2.7-litre geliştirdi. Ford, bu powerplant dizel yakıt ekonomisi geliştirmek ve sera gazları azaltmak için 4.0 litre 6 silindirli benzinli motor ile karşılaştırıldığında söyledi.

"Bugünkü duyurular bugün otomatik sektöründe karlı büyüme için güçlü bir konumda Ford Avustralya koymak," Marin Burela, President & CEO, Ford Avustralya dedi. "Biz en yüksek ileri teknoloji ve temiz motorları mümkün olacak temel Şahin ve Bölge araçlar sağlamak vardır. Aynı zamanda, bu elli en büyük çevre dönüşüm Ford Falcon yıllık geçmişi tüketiciler yeni motor vererek gösterir ve Ford Motor Company istikrarlı olarak. "

Bir yana turbocharged V6 dizel ve dört silindirli motorlar gelen şirket bu da Şahin Sedan için LPG motorunun yeni, daha teknolojik açıdan gelişmiş sürümü mevcut söyledi.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.