2010 Citroen C3 Bilgi Ve Video

Kasım 2009'da Coming out, yeni Citroën C3 güçlü bir hırsı var: fazla 2 milyon adet sattı satan yerine. "Bu Marque için büyük bir yenileme ve bize hem bireysel ve kurumsal müşterilerine daha arasında artan pazar payı hedefinin ulaşmak için araç gereçler verir," Frédéric Banzet, Genel Müdür Citroën diyor.

Kazanan formülü: Citroën C3 yakın almak ve daha iyi yapmak. Yeni Citroën C3 baştan çıkarıcı özellikleri ile doludur: tauter stil, kaliteli, akıllı Döşeme mimarisi ne hala en kompakt araç pazarında, ve üstün-board konfor ve yol kullanım, hem de istisnai bir iç mekan yaratma şehir ve açık yolda. Segmentinde en gelişmiş özellikleri ile, yeni Citroën C3 ana aile arabası ya da çekirdek filo araç olarak ideal olacaktır.

Bu da değil. Zenith cam yeni Citroën C3 benzersiz kılan. Iyi drenching kabin kadar hafif olduğu gibi ve görünürlük genişleterek, bu cam yeni bir sürüş deneyimi bizim Visiodrive bir yolcu tanıttı. "Yeni C3 ile, Citroën yeni bir otomobil evren açılıyor. Bir evrenin nerede neden ve yeni sürüş keyfi sorumluluğunu terk oda. Ve yeni duyumları," Vincent Besson, Ürünler ve Pazarlar, Citroën diyor.

Bu kalite özellikler tasarım ve yeni Citroën C3 üretiminde doğrulandı. Fransa, Aulnay ve Poissy, yeni araç, yüksek kalite standartları, hem de zaman içinde yeni karşılayan sanayi sitelerinde yapılmıştır. , Optimum güvenilirlik garanti etmek ve son kusurları demir, bunun 2 milyondan fazla kilometre ile hayata geçirilecektir serbest piyasa-road test üzerine önce.


Benzersiz, çekici Kişilik

Yeni Citroën C3 onun kişiliği olduğu iddiasında. Selefinin tanınabilir koruyucu yuvarlaklık, düzgün hatları tauter bir sportif kenar verilir. Hafif bir dokunuşla Heyecanlı: iğfal özünü.

Stil ve yeni Citroën C3 arıtma çekici bulunmaktadır. Termo gibi malzemeler yüksek sınıf, kaplamalı çizgi, saten gri bir çapraz şerit ile vurgulanmış veya parlak fırçalanmış alüminyum ve krom. Yeni C3 Döşeme seviyesi ve yeni bir boyut kalite alır. Bu mükemmel bakım tarafından GAP ve gömme, her detay ve sağlam tasarımı ile dikkat gösterilmektedir.



Akıllı Mimarlık

Yeni Citroën C3 biri en kompakt araç segmentinde olduğunu. 3,94 m, 1,71 m genişlik ve 10,2 metre dönüş çapı uzunluğu ile, şehir için idealdir. Iç mekan ödün vermeden Kompakt dış. Yeni Citroën C3 o ana aile arabası ya da çekirdek filo araç olarak yeni durum assert ihtiyacı ferahlık vardır. Bu optimize önyükleme kapasite cömert 300 litrelik görülmüştür gibi, çok sayıda saklama yerleri (glovebox), orta boy koltuk erişimi ve görünürlük kolaylaştırılması ve optimize edilmiş iç mekan daha diz oda sunan orta kolçak ... konsolu. Yeni Citroën C3 daha, ama hala kompakt ferahtır. Bu bir "gerçek" araç, üst segment özellikleri's.

Yeni Bir Sürüş Deneyimi

Yeni bir deneyim daha da ileri gidiyor ve Zenith ön cam, teknolojik bir feat daha iyi olur. Bu olağanüstü uzun cam görme 80 ° yukarı tarafından ön işgalcilere 'alanını genişletir. Ince sütunlar ile birlikte, Zenith tüm konaklayanlar, yüksek tanımlı sınırsız görme duygusu verir. Toplam daldırma. İlk olarak bir dünya, ileriye bakarak için progressive cam düzeltir standart açık cam için ön yolcu yukarıdaki güçlü güneş koruması geçiş. En büyük cam ve piyasadaki en küçük çatı ile salon daha fazla yeni sürüş hissi sunuyor! Yeni Citroën C3 zevk daha fazla görünürlük ve hafif, daha fazla güvenlik ve sürüş sunmaktadır.

Zevk konuşan Marque ile bizim Visiodrive doğal yararları know-how rahatlığı içinde. Herkes son derece kurulu tüm duyuları için yeni Citroën C3: sadece düşük değil gürültü ve düşük titreşim, rahat olacak ama kokulu ve güzel bakmak için, çok sayıda pencere ve hava spreyi ile. Rahatlatıcı bir atmosfer. Büyük bir otomobil ve sürücüsüne in tahrik olmak

Yeni Citroën C3 bir "bağlı" otomobil. RD4 MP3 ses sistemi, USB Box (USB yuvası + jack, tam iPod uyumlu ek olarak, Bluetooth ® eller serbest kiti) ve MyWay kullan, ses ile yeni Dome Kameralar ® çevreleyen yolcu, sanki bir konser vardı hall. Sistem, sadece istisnai değil ses kalitesi sunuyor ama rekabetçi bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor.


Etkileyici ve makul Dinamik Özellikler

Yeni Citroën C3 başkalarının gıpta ile yeşil ... daha dinamik yol tutma ile, o kadar rahat yol bilgisayarı şehir olarak ve yapacak herhangi bir kilo değil ince rakam tutmayı başarmış! Konfor ve iç uzayda ikna artış verilen olağanüstü bir başarı. Bu ağırlık kontrolü, yeni C3 akıllıca yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları yönetir iyileştirilmiş aerodinamik (bir Cx 0.30), ile birlikte. Doğru piyasaya gelen bir sürümünde 99 yayan gelecek g / HDi 90 DPFS motoru ile CO2 km.

Yakıt tüketimi yönetmede Bu uzmanlık 2011 yılında yeni powerplants gelmesi ile, ikinci kuşak Stop & Start birleştiren yeni bir aşamaya ulaşacak. Coupled beş ve altı-ileri elektronik şanzıman, bunlar dizel versiyonları CO2 g / km sadece 95 ve 90 yayan donatmak olacaktır. Kısacası, üç yeni nesil silindirli motor versiyonları 100 daha az CO2 g / km yayan sağlayacaktır.

Citroen C3 Video


Bu Konuta Benze Konular

Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.