Honda Civic Type Car



Beri çok tutkunları, Türkiye yayımlanmıştır kavramı ilgi vardı Honda Civic Modifiye Type R MUGEN tarafından üretimi için onaylanmıştır. Bu doğal emişli olan dünyanın en hızlı önden çekişli otomobil planlanmaktadır. Honda Civic Type R da 2.0-litre i-VTEC motoru ise, MUGEN tarafından 240 ps artırdığını olmuştur. Bu sıkıştırma oranı sonrası artan parçalar ile stok pistonlar değiştirerek başarılı olunamamıştır. Type R için ECU Tuning ve MUGEN airbox ve filtre ile birlikte bir paslanmaz çelik egzoz sistemi yüklemek de performansını arttırmak için ekledi.

 Sınırlı Defransal ön yanı sıra süspansiyon geliştirmeleri ekstra motor gücü korumak için kuruldu. Özel yaylar ve daha iyi kullanma izni tamponlar, ısmarlama ise dört pistonlu kaliperler yarış yapılan bir durdurmak için getirmek. Tekerlekler Honda Civic Type R sadece 7,85 kg her biri, bu kesinlikle dünyanın en hızlı önden çekişli otomobil elde etmesine yardımcı olur ağırlık bağladım MUGEN. MUGEN ayrı bir paket "Track Pack" ilk ve geliştirmeler ayarlama ile birlikte gitmek çağırdı sunuyor. Paket, Recaro koltuk, ağırlık azaltılması için arka koltuklar kaldırılmasını içeren iç, veri kayıt ekipmanı ve parça için daha iyi lastikler gauges. MUGEN Euro 38.599 £ resmi bir fiyata Honda Civic Type R duyurdu.
 
Bazı Forum Siteleri Bizim Sitemizdeki Tüm Konuları Kendi sitelerine koyuyorlar sanırım rss ile otomatik olrak konu çekiyorlar ama bu emeğe saygısızlıktır ben burda o kadar uğraşıyorum onlar ise direk konuları alıyorlar araba resimleri hakkında özgün konuları alıyorlar benim sitemden car--tuning.blogspot.com tek modifiyeli araba resimleri blogu'dur.

İlgili Konular:

Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

1 yorum :

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.