Nissan GTR Krom Mat Siyah



Nissan GTR-Krom Mat Siyah

      Arabanın markasını geçiyorum fiyatınıda geçiyorum arabanın renk'i yeter be ne kadar hoş güzel rengi var araba hurda olsa bile renk kurtarıyor arabayı yolda görsem dönüp arkama bir daha barkarım modifiyeli nissan gtr krom arabasını.

Burada onun Nissan GT aldı aşırı bir tuning tutkunu-R ve ilk olarak beyaz mat sarılmış, sonra krom onu sarmak için karar! Biraz bence kesinlikle gösterişli saçma, ama mat beyaz iyi siyah tekerlekli görünüyor. Bazı insanlar araba, mat beyaz araba sarmak yalnız özelleştirmek için ne ödeyecek amazing 2.640 $ maliyeti. Krom daha pahalı ve neredeyse iki hafta Nissan GT-R sürmüştür. Onun krom sarılmış adam da her zaman iyi görünüyor ortak mat siyah onun GT-R sarılmış bir arkadaş var.




 
Hem Nissan'ın kendi tekerlekleri boyalı vardı ki, mat siyah GT-R kaliperler ve plaka ön tampon sağ tarafında konumlandırılmış beyaz boyalı vardı. Krom Nissan GT-R Milltek Y Boru, hks catback egzoz ve hks de dahil olmak üzere birkaç performans parçaları yüklü olan borular dökümü. Mat burada kazanmak için siyah, ama ne arabanın piyasada's next görmek ilginç olacaktır tamamladı.



 Benzer Konular:

Nissan GT-R  
Nissan GT-R R35 Skyline 
Nissan 350Z Yarışı Santa 60 Mph 
Nİssan 370Z Car Tuning 
2009 Nissan Dualis

Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

3 yorum :

  1. Hi

    My name is Katie Stevens. I've just visited your website http://car--tuning.blogspot.com/ and I was wondering if you'd be interested in exchanging links with my website. I can offer you a HOME PAGE link back from my Cars Guide websites which are: http://www.mnmasonichomes.com/ with page rank 3 and http://www.agent-quote.com/ with page rank 2.

    If you are interested, please add the following information to your website and kindly let me know when it's ready. I'll do the same for you in less than 24 hours, otherwise you can delete my link from yoursite.

    Title: van rental
    URL: http://www.vanrentals.co.uk
    Description: Drive away with the best deals!

    I hope you have a nice day and thank you for your time.

    Best regards;
    Katie Stevens
    Web Marketing Consultant
    katie.stevens@mnmasonichomes.com

    PLEASE NOTE THAT THIS IS NOT A SPAM OR AUTOMATED EMAIL, IT'S ONLY A REQUEST FOR A LINK EXCHANGE. YOUR EMAIL ADDRESS HAS NOT BEEN ADDED TO ANY LISTS, AND YOU WILL NOT BE CONTACTED AGAIN.IF YOU'D LIKE TO MAKE SURE WE DON'T CONTACT YOU AGAIN, PLEASE FILL IN THE FOLLOWING FORM: HTTP://WWW.NOMOREMAILS.COM; OR WRITE AN EMAIL TO STOP@NOMOREMAILS.COM.PLEASE ACCEPT OUR APOLOGIES FOR CONTACTING YOU.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar Herkez krom boya ile boyanan arabaların hastası ama türkiyede olmadığı için ulaşmak pekte kolay olmuyordu ama şuan türkiyede krom boya ile araba boyanıyor işte

    YanıtlaSil
  3. googleye kromboya yazmanız yeterli harika bir teknoloji

    YanıtlaSil

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.