Porsche 997 Turbo Speed


Eğer bir ayar bağımlısı olan SEMA Show'da, otomobil sevdi ama daha Avrupalı modelleri tercih, sonra 9ff Porsche 997 Turbo Speed9 Essen Motor Show'da debuting size göre. Essen Haritayı Almanya her zaman, eğer yakın böylece kaçırmadığınızdan Avrupa yapar ve ekranda modelleri hattının üst sahiptir. Bu Porsche 997 Turbo 356 efsanevi (yaklaşık 1.955 ile) kökleri 997 Turbo Cabriolet gelen ilham kaynağı olmuştur. 3,6 Featuring-litre twin-turbo 9ff 473 beygir gücü stoktan 650 hp elde edebildi. 6 silindirli bir spor otomobil satış sonrası egzoz, ECU ayarlama ve yeni bir katalitik konvertör aldı. Bu bazı basit değişiklikler için etkileyici numaralar ve ayarlayıcıları orada durmadı.
Sitemizde Porsche İle ilgili porsche sözçüğü geçen yani 696 konu var bunlara bakmak için Alttaki Porsche Konulara Bak Yazısına Tıklayınız.




Porsche 997 Turbo Speed9 Doğum body kit kesinlikle one-of-a-tür. 9ff, bir Speedster profil için arka koltuklar kaldırılmış bir stil kiti geliştirdi ve benzersiz bir görünüm için yeni vücut parçaları dahil. Onlar yeni bir ön hava baraj, yan ve arka tampon tüm çarpıcı bir görünüm vermek eteklerinde kurulu. Fiyatlandırma henüz yayınlanmamış olmadı, ancak pahalı bekleyebilirsiniz, Porsche's Butik gelmez verilmiştir.




 Benze Konular:

1968 Model Porsche Targa
Porsche Turbo Resim Video
Porsche 997 GT2 Resmi 
Porsche Carrera GT Resmi 
Porsche Cayenne Turbo
Porsche Carrera GT 
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.