2010 Porsche Boxster

 
Porsche upgrader TechArt yeni Porsche Boxster ve Porsche Cayman modelleri için yeni bireyselleştirilmesine seçenekleri sunar. Özellikleri iki Aerokits, gündüz çalışan ışıklar, spor bir dizi yay gibi karbon iç mekan paketleri içerir. "Bizim yükseltme seçenekleri, daha fazla bireysel seçkinlik için müşterilerimizin arzularını yerine getirmek hem dış ve iç geliştirmek," Tobias Beyer, TechArt Automobil GmbH sözcüsü açıklar.
TÜV sertifikalı Aerokits
Hem I + II PU dan-RIM, bir rüzgar tünelinde kendi sürükleme katsayıları optimize etmek için test edildi bileşenleri uygulama yeni Aerokits ile. Ayrıca, her iki aks üzerinde downforce perceptibly yüksektir. Temel Aerokit bileşenleri yağmacı dudağı ön spoyler olduğu ve her iki tasarım ve aerodinamik açısından optimize edilmiş arka alan vücudun renk, yan eşikleri maç vardır. Bir difüzör ile sert arka spoyler ve arka önlük aşırı hızlarda daha fazla istikrar sağlamak bak. Her iki model de 'egzoz sistemleri çarpıcı arka tasarımı sportif özellikler eklemek. İki yuvarlak TechArt egzoz egzoz borusu parlak ya da arka egzoz akış kolu krom siyah. Serisi modelleri karşılaştırıldığında, motor sesi daha dolgun ve içi boş, ancak güçlü bir kreşendo için en yüksek RPM de verir.
Aerokit II Yeni gündüz çalışan ışık sistemi
2010 Porsche Boxster porsche nin çıkarmış olduğu en özel arabalardan biri diyebiliriz.
Bir çok fonksiyonlu gündüz çalışan ışık sistemi hem TechArt's Boxster için geliştirilmiştir tabanlı Roadster tasarım ve Cayman tabanlı TechArt GT tasarımı. LED sistemi birimleri birleştirmek, boş ve park aydınlatma tek bir kaynaşmış konutlarda gündüz. Farklı modüllere zarif ön spoyler üst kısmında entegre edilmiştir. Işık yoğunluğunu otomatik olarak seçilen sürüş ışıkları ayarı ayarlar. Ayrıca, gündüz çalışan ışıkları otomatik olarak dönme sinyalleri ya kendi görünürlüğünü artırmak için aktif dim.

Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.