Subaru Outback 2010

Subaru of America, Inc all-new 2010 Subaru Outback 2009 New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda, medya konferansında ortaya koymuştur. Dünyanın İlk Sport Utility Wagon ® 'dördüncü nesil bir roomier ve daha yetenekli olduğu 15 yıl önce çapraz eğilim başlatılan araç yorumudur. Tarafından Üstün ve keskin stil, cesur, all-new 2010 Subaru Outback sunan gelişmiş performans, konfor ve ekonomi yepyeni bir şasi ve yeni Subaru Lineartronic ™ CVT (sürekli değişken transmisyon) getirilmesi ile. Yeteneği bir segmente ilk swing-out geliştirilmiştir çatı demiryolu ve enine tasarım ve yerden geliştirilmiş bir 8,7 inç.
All-new 2010 Subaru Outback Akıllı diğer crossover araç, bir kolay manevra ve off-road yeteneğine sahip vagon vücutta orta boy iç hacim featuring göre boy. Iç hacim gerçekten giden modeli daha kısa bir paket içinde neredeyse yüzde 8 oranında artış olmuştur. Dingil mesafesi 2,8 inç artarak edilmiş ve neredeyse 4 inç arka koltuk ayak yeri geliştirir. Yeni bir arka çift salıncaklı süspansiyon şasi dinamikleri ve arka kargo alanı geliştirir. 2010 Outback 2 inç yolcu konforu artırmak için, daha fazla boşluk payı daha geniş ve daha fazla yakıt giden modeli daha verimli olmasıdır.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.