Klasik Araba Resimleri

Klasik araba Resimleri
Bu klasik otomobil resimleri için sadece bir dakikanızı ayırınız.
Bu Klasikler dedelerimizin sanayi devriminin ne kadar büyük olduğunu göstermekte.Franklin Murphy Hershey tarafından 1930 yılında  tasarlandı.

 Kapılar merkezi bir açılış.

Ahşap çerçeve Alüminyum özel kullanımı J spor 30 tamamen farklı bir otomobil kombinasyonudur.


Carroll Shelby, 1963 yılında tüm zamanların en başarılı spor otomobillerinden biri 289 Cobra Roadster yarattı.Ünlü yarış pilotu Amerikalı ve Avrupalı ​​otomotiv yarış dünyası arasındaki bağlantıyı bulmak için belirlenmiştir.Bazı Amerikan kas ile Avrupa çerçevesi birleştirerek Kobra bir yarış efsanesi haline geldi.
Sadece Kaliforniya'da Eğer Aralık ayında konvertibl bir spor otomobil seyir olabilir! Bu Ferrari 250 GT SWB California Spyder, son zamanlarda bir kuyruklu 3,5 milyon dolara İngiliz televizyon yapımcısı Chris Evans kapalı ihalesi yapıldı. Bu Spyder gerçek bir mücevher, sadece 55 dünyada yapılmış ve klasik otomobil 2,9 V12 280 beygir motor taşıyan alındı​​, bugün lüks otomobil üreticileri için bir ilham bırakır zamansız bir tasarım ile hafiftir.



Orjinal Klasik araba resimleri orjinal boyut masaüstü duvar kağıdı olabilecek şekiller.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

3 yorum :

  1. bu arabalar her geçen gün azalmakta garajında saklayanlar vardır onları duruyor onlarda bu arabaların hastaları piyasaya sürmezler :)

    YanıtlaSil
  2. klasik dediler geldik :)

    YanıtlaSil
  3. meltem duman27 Ekim 2012 10:45

    günümüzde kalmadı böyle arabalar sokakta caddede anayolda görmek isterim böyle klasik arabalarıya hastasıyım..

    YanıtlaSil

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.