Etox Türk Spor Otomobil

Etox, Türk spor otomobil markası. Ertex Oto Dekorasyon şirketinin Türk tasarımcılarla
çalışarak sipariş üzerine ürettiği motor ve elektrik aksamı yurt dışından alınan, diğer parçaları
 Türk mühendisler tarafından tasarlanan Türk tasarımı araba markasıdır. İlk üretilen arabanın model ismi Zafer'dir.
Spor model Zafer'den sonra sedan ve ticari araçlar 2012 yılı içerisinde test aşamasında üretilmiştir. Üretilen tüm araçlarda dizel ve elektrikli motor seçenekleri bulunmaktadır.

TÜRKİYE'DE 23 YILLIK DENEYİMİ İLE OTO DEKORASYON SEKTÖRÜNÜN DUAYENİ OLARAK BİLİNEN ERTEX, ŞİMDİ YENİ TASARIM ANLAYIŞIYLA ARACINIZA DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYOR. 

Ertex, oto dekorasyon firması olarak 20 yılı aşkın süredir Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Merkezi Ankara'da bulunan firmanın, İstanbul'da ve Konya'da birer şubesi bulunmaktadır. Firma, yurtdışı faaliyetlerini önümüzdeki dönemde geliştirmeyi hedeflemektedir ve bu doğrultuda Rusya, Dubai ve A.B.D.'de şube açılmasına yönelik çalışmalarına devam etmektedir. Kalite politikamız, müşterilerimize ev ve ofis rahatlığının konforunu maksimum düzeyde sunmak, yürüyen evler ve ofisler dizayn etmek, rekabet gücü yüksek ve aranılan ürünler sunmak, sürekli olarak iyileştirme ve geliştirmeyi firmamızın her kademesinde sağlamak, en kısa zamanda en düşük maliyetle en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunarak, müşteri memnuniyetini ve firmamızın karlılığını en üst düzeye çıkarmaktır. İlk defada, zamanında, standartlara uygun ve doğru üretim yapmak prensibimizdir. Personelimizin eğitimini ve motivasyonunu yüksek tutarak ekip ruhunu ve işbirliğini geliştirmek ve böylece kaliteyi tüm faaliyetlere yayarak sıfır hatalı ürünler sunmak üretim politikamızın en önemli unsurudur.










Etox ilk yerli spor otomobil istanbul-ankara sadece 5 tl spor 
şimdi 4 kapı sedan modeliyle 2015'de yollarda.
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

3 yorum :

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.