Lamborghini Yarışı 1500hp


Lamborghini Yarışı video aşağıda...

Underground Yarış onların 1500hp Lamborghini Gallardo Twin Turbo o zaman tam gaz altında videonun şaşırtıcı bir ses vardır yayımladı. Bu hayvan bir müşteri Jonah adlı inşa edilen ve en iyi ayar işleri bir süre içinde yapılan olmalıdır. TTG Dubbed, bir zihin tekerleklere 1.500 beygir üfleme üretir. Bu inanılmaz bir sayı ve ne zaman crank 1.875 beygir civarında, o büyük olasılıkla gösterir numaraları yüzde 25 drivetrain kaybı faktoring! 30 PSI Boosted, Lamborghini Gallardo C16 VP yarış yakıt, bir adım önceki Underground Racing Lamborhini Murcielago LP640, hangi 1.300 arka tekerlek beygir gücü getirmesi is from çalışır.




Altı ile Jonah bir alt-160 mil üzerinde bir tuzak hız ile on ikinci çeyrek mil zaman başarmak başardı hızlı transmisyon, oluşturulmuş. Ancak, Underground Racing yapılmadı herkes Jonah izlemek için üzerinden 10 yıl içinde, bu yüzden biraz paslı gerekiyordu olmamıştı biliyor emin olun. Profesyonel sürücü kesinlikle araç içinde ve az 10 saniye ebil çekmek muhtemelen bu olağanüstü Lamborghini Gallardo Twin Turbo 9 ikinci işareti bölünürler.





Tasarım Lamborghini Murcielago
Lamborghini Miura Eksiksiz
Lamborgihini Gallardo Bilgi
Lamborgihini Araba
Yeraltı Yarış Lamborghini Murcielago Lp640
Share on Google Plus

About Türkiye

Türkiye'nin En büyük araba portalı modifiyeli arabalar , modifiyeli araba videoları , araba yarışlar ve araba oyunlarının adresi. Bunun yanında arabalar hakkında güncel haberler
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum :

Yorum Gönder

Arabalar Hakkında Güzel Yorumlarınızı Bekliyorum.
Küfürlü Kötü Sözler Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yapabilirsiniz.